HOME

Nederland september 2009

Eindelijk kom ik er toe om de vakantie aan jullie te laten zien d.m.v. een aantal foto's. We hebben niet zoveel foto's genomen als ik had gewild. Dat komt toch omdat je in eigen land bent en van de dingen die je al kent maak je niet zo gauw foto's. Jammer genoeg! Al onze diners staan er niet op en dat was nou juist zo leuk! Ik heb niet een keer gekookt! Kees wel maar hij vindt dat niet erg.

We zijn onze vakantie begonnen in Katwijk, vlakbij oma en oom Jaap. Zondag was de dag van aankomst en opa en oma en papa stonden ons op te wachten. Kees was al een week eerder in Nederland met als gevolg dat ik erg moe uit het vliegtuig kwam. Heerlijk om opa en oma weer te zien! We hebben lekker ontbeten in het Hilton hotel en ik heb lekker even gedoucht in Kees zijn kamer. Op naar ons appartement in Katwijk, erg mooi, splinternieuw.

Beetje raar stel!

's Middags hadden we de familie Oemedali op bezoek, heel gezellig en lekker. Safoera had een heerlijke schotel gemaakt! Maandag gelijk naar oma Verboom en heerlijk in Leiden op het terras gezeten. Wat een mooi stadje, heerlijk al die oude gebouwen, bruggetjes, water! Wel wennen dat je overal Nederlands hoort praten!

Dinsdag een dagje Amsterdam! Madame Tussaud en het paleis op de Dam. Geen fototoestel maar een telefoon. Kwaliteit is niet zo best. De kinderen vonden het paleis maar vet saai! Australische cultuurbarbaren worden het!

Michael Jackson! Ronaldino.
Dali, van wie de tentoonstelling gemist hebben hier. Ieieieieik, red me, spiderman!

 

Woensdag een dagje met oma naar Duinrell. Ze had kaartjes gewonnen zelfs! Heel erg leuk en mooi weer.

Vet spannend, de katapult. Daar gaat hij!

Waaaaa, mama zit er ook in!!!

Donderdag een klein stukje fietsen door de duinen naar Noordwijk. Daar waren de zandkastelen, nou ja, zandbouwwerken met als thema sprookjes. Wij vonden Doornroosje het mooist maar deze had niet gewonnen.

Ga naar top

Vrijdag hebben we een bezoekje gebracht aan Lisa, onze Australische vriendin in Den Haag en daarna op pad naar Leeuwarden, waar we op campingTaniaburg zouden verblijven. Het appartement viel erg tegen na Katwijk, het stinkt er en het is vies. Brr, we hoeven hier alleen maar te slapen maar dat doen we dus niet veel!

 

De kinderen hebben heerlijk gespeeld, gelogeerd bij vrienden en vriendinnen, woensdagochtend naar school geweest en op onze vrije dag zijn we lekker naar Giethoorn gereden. Prachtig was het er en alweer mooi weer! We hebben niet een keer hoeven koken, lekker bij iedereen gegeten, heel gezellig om iedereen weer te zien! 'We owe you' zeggen ze hier dan. Dat komt allemaal goed!

Ik lig lekker?!
Ook hier hebben ze heerlijke terrasjes!

 

Ga naar top

Woensdag op pad naar Brabant, met een vol programma. Het hoogtepunt was natuurlijk het bezoek aan de Efteling, met de hele familie. Erg gezellig!!!!! Het was dan ook een klein beetje feest, opa en oma 50 jaar getrouwd in januari 2010! De dag weerspiegelde ons leven. Mooi weer, erg druk, heel gezellig, lekker met iedereen even bijkletsen. Prima dagje! Lekker doen waar je zelf zin in had.

De kinderen zijn met papa een dagje naar het Prehistorisch museum geweest op aanraden van de familie van de Oetelaar die we de dag ervoor hebben gezien. Ik ben een dagje naar de sauna geweest met Anita, heerlijk!!!!

Door Monique gemaakt.
En weer lekker eten!

 

Ga naar top