HOME

Maandverslag juni

Om het geheel wat levendig te houden en te zorgen dat er wat nieuws te lezen en te zien is, dacht ik dat het misschien wel leuk was om jullie wat te vertellen over onze maanden. Er gebeurt niet altijd iets fantastisch maar je blijft op de hoogte en het is voor ons zelf een soort dagboek.

Een hele maand in een keer.

Het begon met 'the concert', een musical door de hele school. Donderdag was het zover, 4 juni. Lex had een rol in de musical als Tony Phoney, een soort presentator van een show maar niet een aardige. Hij was aardig als hij in beeld was maar als de opnames stopten dan werd hij erg onvriendelijk tegen het personeel. Een jongen droeg een shirt met zijn afbeelding erop omdat hij zo'n grote fan was van Tony Phoney, dat was hij niet meer na Lex zijn gemopper in de show en hij trok het shirt dan ook uit. Lex deed het erg leuk, hij heeft veel complimenten ontvangen van iedereen. Ik was zo zenuwachtig in de zaal dat ik amper kon kijken. We krijgen de DVD nog zodat we het nog een keer kunnen bekijken. De meiden hebben heerlijk meegedanst en gezongen op de achtergrond dus het was een leuk spektakel.

Hoe dom kun je kijken????

Het weekend daarna werden we uitgenodigd om bij Tui en Andrew op bezoek te komen in Cape Paterson, in hun beachhouse. Heerlijk! Wat een weer, we hebben gevist, niets gevangen gelukkig, gewandeld, lekker gegeten, heerlijk niks gedaan. Het was een lang weekend omdat het maandag de Queen's birthday was. In Nieuw-Zeeland hebben ze dezelfde koningin maar een andere dag voor haar verjaardag. Ik zou niet weten wanneer ze echt jarig is. Kees vertrok maandagavond naar China voor drie dagen. Hij zou donderdag weer terug zijn. Dat pakte echter anders uit, zijn rugzak werd gestolen en daar zat zijn paspoort ook in! Dat gaf een heel gedoe, een hoop geregel en onzekerheid wanneer hij weer terug zou zijn. Het is allemaal aardig vlug gegaan met als gevolg dat hij zondag dan toch thuis kwam. Ondertussen zat ik in de zenuwen omdat ik mijn fietsweekend dreigde mis te lopen als hij niet op tijd thuis was. Ik had voor alledrie al onderdak geregeld, zodat ik toch kon gaan. Achteraf verloren moeite maar goed.

We zijn op die zondag 14 juni naar Cape Paterson gegaan, met zeven vrouwen. Maandag lekker wezen fietsen, het was prachtig weer op de heenweg, een prachtig uitzicht over de oceaan, echt geweldig. Geen fototoestel meegenomen!!! We zagen op de terugweg nog lepelaars in een meer, fantastisch.

Lex heeft nog opgetreden met de gitaar. Hij vindt het nog steeds leuk, alhoewel we naar een andere gitaarleraar op zoek gaan, deze is niet echt uitdagend genoeg, denken we. Ilse gaat de volgende termijn ook beginnen met gitaarles. Elke dag oefenen!!! Dat zal niet meevallen!

Onze rockstar!

De rest van de maand was niet echt noemenswaardig, we zijn bijna allemaal een keer ziek geweest, Lex begon met drie dagen thuis, daarna was ik aan de beurt, toen Roos weer drie dagen thuis, ik was de zondag erna ziek dus erg leuk was het niet. Roos heeft daardoor de laatste drie dagen voor de vakantie gemist, wat heel jammer was voor haar want het is toch leuk om de termijn goed af te sluiten. Ze is nog niet helemaal beter, hopelijk is iedereen weer gezond voordat we zaterdag naar Port Douglas vertrekken, 6 uur vliegen hier vandaan, aan de oostkust van Australië. Het is er lekker warm, 28 graden, en we zitten aan het Great Barrier Reef. Dat moet echt fantastisch zijn. We gaan ervan genieten!!

Ga naar top