HOME

Maand juni 2010

Om het geheel wat levendig te houden en te zorgen dat er wat nieuws te lezen en te zien is, dacht ik dat het misschien wel leuk was om jullie wat te vertellen over onze maanden. Er gebeurt niet altijd iets fantastisch maar je blijft op de hoogte en het is voor ons zelf een soort dagboek.

Juni is alweer voorbij. Het gaat echt erg snel. En deze maand is hier een wintermaand. We hebben veel regen gehad, voor Australische begrippen dan. Ik ben begonnen aan de fotoboeken van ons avontuur hier. Dat is een echt winterklusje. Via de computer, dat is leuk en een nieuwe ervaring. Het fotoboek zelf is ook een stuk dunner dan wanneer je de foto's erin plakt. Deel 1 is klaar, deel 2 is ingeleverd en deel 3, daar wordt aan gewerkt. Deze site is een fijn hulpmiddel, even terug zoeken wat we allemaal hebben gedaan en wanneer.

Deze maand was het weer Queen's birthday, en wederom prachtig weer. We zijn naar Hanging Rock gegaan, anderhalf uur rijden hier vandaan. Een erg mooi gebied waar we heerlijk konden klimmen, picknicken en wandelen.

Ga naar top

Verder hebben Lex en Ilse nog opgetreden, Lex met zijn electrische gitaar en Ilse heeft drie nummers gezongen. Kees was er niet bij, die zat op dat moment in Thailand, Tsjechië of Nederland en dat allemaal in een week tijd! Ilse had ook nog een optreden met haar drama-, dans- en zangles. Die kinderen hebben het maar druk met leuke dingen. Roos zit in de rockband op school en moest ook optreden op donderdagavond. Ze had daar een zwarte jurk voor nodig, werd woensdag meegedeeld!! Gelukkig had ik nog een oude jurk van minstens 15 jaar geleden die ze aan kon. Zaterdag daarna zijn we meteen naar Spotlight gereden om stof te kopen zodat ze zelf een jurk kon maken. Zie hier het resultaat!

 

 

En nu hebben we vakantie, twee weken kerstvakantie, zo voelt het tenminste. De eerste week is alweer achter de rug. Roos en ik zijn lekker wezen shoppen, een middag bij haar vriendinnen en hun moeders op de thee geweest, we zijn met zijn allen naar de film geweest, er zijn al wat sleep-overs achter de rug en zo komen we de vakantie wel door. Heerlijk om even uit het normale ritme te zijn. We kijken nu uit naar onze volgende vakantie in de Kimberley, Western Australia. Dat wordt spannend, we gaan kamperen en met een 4-wheel drive op pad in de outback. We hebben hiervoor extra vakantie genomen, een week niet naar school. Ze vinden dat hier leerzamer dan een week naar school dus dat mag allemaal. We hebben het nooit eerder gedaan maar dit was onze laatste kans om dit te doen, dus.... Tot volgende maand met wat meer spectaculair nieuws, waarschijnlijk.

Ga naar top